Víznyomásos szőlőprés – gyümölcsprés, hidroprés CXH40 (40 liter)

249.000 Ft (196.063 Ft + Áfa)

Ezt a rendkívül hatékony szőlőprés nagyban megkönnyíti a munkát. A szőlőn kívül használható megfelelően előkészített alma, körte, és egyéb gyümölcsök préselésére is. A prést a hálózati vízvezetékre kell kötni (akár egyszerűen a kerti csapra egy locsolótömlő segítségével)

Részletes leírás >>

  • Ez a termék külső raktárból érkezik.
    Várható kiszállítás: 8 munkanapon belül.

A termék ára tartalmazza a házhozszállítás költségét!

További info: 30/732-72-69
KATTINTS IDE, HA RENDELNÉL / ÉRDEKLŐDNÉL!

Kérdésed van? Kattints: Kérdésem van!

Leírás

2,5 bar nyomás ideális a hatékony működéshez, ami kevesebb, mint a magyarországi átlagos víznyomás, így szinte mindenhol biztonsággal használható, ahol a kerti csap, vagy hálózati vízvezeték megfelelő közelségben van. A présben található élelmiszeripari szempontból biztonságos tömlő a víznyomás hatására kitágul, és a présben lévő szőlőt egyenletesen a szőlőprés falának nyomva kipréseli. A préssel nagyon jó kihozatal érhető el. Egy biztonsági szelep és mérőóra biztosítja, hogy a nyomás ne haladja meg a biztonságos szintet. 

További információk

Tömeg 18,5 kg
Ezt a terméket a külföldi gyártótól közvetlenül szállítjuk, ezért valamivel hosszabb idő alatt (5-8 munkanap) érkezik meg. A termék útját nyomonkövetheted. Az ehhez szükséges kódot e-mailben fogjuk küldeni, mihelyt a csomag elindul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víznyomásos szőlőprés – gyümölcsprés, hidroprés CXH40 (40 liter)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük