Szőlőprés – gyümölcsprés kétkezes hajtókarral, saválló kosárral CXX18 (18 liter)

89.990 Ft (70.858 Ft + Áfa)

Kiváló gyümölcsprés azoknak, akik szőlőből házibort készítenek, vagy  2-3 almafájuk van a kertben, vagy ha jelentősebb mennyiségű gyümölcslét szeretnének préselni néhány alkalommal a szezon során.

A masszív acél szerkezetű és rozsdamentes acél kosárral rendelkező 18 literes szőlőprés – gyümölcsprés higiénikus, könnyen kezelhető és karbantartható.

Magas minőségű, élelmiszeripari használatra engedélyezett rozsdamentes acélból készül minden olyan alkatrész, amelynek felülete közvetlen kapcsolatba kerül a gyümölccsel, vagy a gyümölcslével, azaz a kosár, a gyűjtőtálca és a préselő tányér magas minőségű anyagból készül.

  • Térfogat: 18 L
  • Súly: 12,8 kg
  • 2 szűrőzsák tartozik a préshez
  • 3 év garancia

Jó választás gyümölcslé előállítására a házikertben termett gyümölcsből

Részletes leírás >>

  • Ez a termék külső raktárból érkezik.
    Várható kiszállítás: 8 munkanapon belül.

A termék ára tartalmazza a házhozszállítás költségét!

További info: 30/732-72-69
KATTINTS IDE, HA RENDELNÉL / ÉRDEKLŐDNÉL!

Kérdésed van? Kattints: Kérdésem van!

Leírás

A prés nagyon higiénikus és tartós, kompakt és könnyen tárolható.

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOKKiemelten fontosnak tartjuk a magas minőségű anyagok használatát. Minden olyan alkatrész, amely érintkezik a gyümölcspéppel és a musttal, élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készül, így optimális tisztaságot és tartósságot biztosítva.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A prés tervezésénél a hatékonyság mellett a könnyű használatot tartották leginkább szem előtt. Az elforgatható váz lehetővé teszi a gyümölcszúzalék könnyű betöltését a kosárba. Egyszerűen állítsa vissza a vázat a kiindulási helyzetébe, és már készen is áll a préselésre. A hajtókar elforgatásával a rozsdamentes nyomólap, nyomást gyakorol a gyümölcszúzalékra, és átpréseli a gyümölcslevet a kosár lyukain keresztül. A lé lefolyik a rozsdamentes gyűjtőtálba, mielőtt a prés alatt elhelyezett edénybe kerülne. A használat utáni tisztítás gyors és egyszerű. A kipréselt gyümölcszúzalék könnyen eltávolítható a kosárból.

Fontos, hogy a gyümölcsöt össze kell zúzni / le kell darálni a préselése előtt, hogy optimális eredményt érjen el.

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS
A prés tisztítása és karbantartása igen könnyű. A gyümölcslé maximális tisztasága és a hatékony munkafolyamat érdekében javasoljuk a tartozék szűrőzsák használatát. Ez kiküszöböli a további utó-szűrést. Használat után egyszerűen öblítse le a prést tiszta vízzel, hogy megőrizze makulátlan állapotát.

További információk

Tömeg 13 kg
Ezt a terméket a külföldi gyártótól közvetlenül szállítjuk, ezért valamivel hosszabb idő alatt (5-8 munkanap) érkezik meg. A termék útját nyomonkövetheted. Az ehhez szükséges kódot e-mailben fogjuk küldeni, mihelyt a csomag elindul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szőlőprés – gyümölcsprés kétkezes hajtókarral, saválló kosárral CXX18 (18 liter)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük