Szőlőprés – gyümölcsprés kétkezes hajtókarral, saválló kosárral CXX12 (12 liter)

79.990 Ft (62.984 Ft + Áfa)

Kiváló gyümölcsprés azoknak, akiknek néhány tőke szőlőjük, vagy  1-2 almafájuk van a kertben, vagy ha fokozatosan szeretnének préselni néhány alkalommal a szezon során.

A masszív acél szerkezetű és rozsdamentes acél kosárral rendelkező 12 literes gyümölcsprés higiénikus, könnyen kezelhető és karbantartható.

Magas minőségű, élelmiszeripari használatra engedélyezett rozsdamentes acélból készül minden olyan alkatrész, amelynek felülete közvetlen kapcsolatba kerül a gyümölccsel, vagy a gyümölcslével, azaz a kosár, a gyűjtőtálca és a préselő tányér magas minőségű anyagból készül.

  • Térfogat: 12 L
  • Súly: 11 kg
  • 2 szűrőzsák tartozik a préshez
  • 3 év garancia

Jó választás kisebb mennyiségű gyümölcslé előállítására

Részletes leírás >>

  • Ez a termék külső raktárból érkezik.
    Várható kiszállítás: 8 munkanapon belül.

A termék ára tartalmazza a házhozszállítás költségét!

További info: 30/732-72-69
KATTINTS IDE, HA RENDELNÉL / ÉRDEKLŐDNÉL!

Kérdésed van? Kattints: Kérdésem van!

Leírás

A prés nagyon higiénikus és tartós, kompakt és könnyen tárolható.

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOKKiemelten fontosnak tartjuk a magas minőségű anyagok használatát. Minden olyan alkatrész, amely érintkezik a gyümölcspéppel és a musttal, élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készül, így optimális tisztaságot és tartósságot biztosítva.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A prés tervezésénél a hatékonyság mellett a könnyű használatot tartották leginkább szem előtt. Az elforgatható váz lehetővé teszi a gyümölcszúzalék könnyű betöltését a kosárba. Egyszerűen állítsa vissza a vázat a kiindulási helyzetébe, és már készen is áll a préselésre. A hajtókar elforgatásával a rozsdamentes nyomólap, nyomást gyakorol a gyümölcszúzalékra, és átpréseli a gyümölcslevet a kosár lyukain keresztül. A lé lefolyik a rozsdamentes gyűjtőtálba, mielőtt a prés alatt elhelyezett edénybe kerülne. A használat utáni tisztítás gyors és egyszerű. A kipréselt gyümölcszúzalék könnyen eltávolítható a kosárból.

Fontos, hogy a gyümölcsöt össze kell zúzni / le kell darálni a préselése előtt, hogy optimális eredményt érjen el.

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS
A prés tisztítása és karbantartása igen könnyű. A gyümölcslé maximális tisztasága és a hatékony munkafolyamat érdekében javasoljuk a tartozék szűrőzsák használatát. Ez kiküszöböli a további utó-szűrést. Használat után egyszerűen öblítse le a prést tiszta vízzel, hogy megőrizze makulátlan állapotát.

További információk

Tömeg 11 kg
Ezt a terméket a külföldi gyártótól közvetlenül szállítjuk, ezért valamivel hosszabb idő alatt (5-8 munkanap) érkezik meg. A termék útját nyomonkövetheted. Az ehhez szükséges kódot e-mailben fogjuk küldeni, mihelyt a csomag elindul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szőlőprés – gyümölcsprés kétkezes hajtókarral, saválló kosárral CXX12 (12 liter)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük