Kézi gyümölcsdaráló, cefredaráló (SAVÁLLÓ)

19.990 Ft

(15.740 Ft + ÁFA)

A termék megerősített, saválló aprító dobbal és saválló adagoló résszel készül, ezért rendkívül tartós, ellenáll a gyümölcsök savtartalmának. A gyümölcs egészben tehető a darálóba, nem kell előkészíteni, feldarabolni. A fogazott, saválló dob pillanatok alatt apró darabokra aprítja a gyümölcsöt, így az préselhetővé válik. Kiválóan használható gyümölcsök aprítására pálinkakészítéshez.

Kapacitás (alma): kb. 100 kg/óra

Leírás

Ez az egyszerűen használható gyümölcsdaráló jelentősen megkönnyíti az alma, körte, szilva és egyéb keményebb húsú gyümölcs előkészítését a gyümölcslé készítéséhez. Pálinka készítéséhez, cefredarálásra is ajánljuk. Saválló acél kialakítása miatt kiválóan alkalmas magas savtartalommal rendelkező gyümölcsök, pl. alma feldolgozására. A saválló dob és adagoló rész nem korrodálódik, nem színeződik el.

Súly és méretek:

Súly 7.2 kg
Méretek 25 x 27 x 78 cm
A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a megrendelést követő 3 munkanapon belül. A szállítás várható pontos időpontját e-mailben fogjuk Önnek elküldeni. Ha a megadott időpont nem felelne meg, telefonon kérhet módosítást, így biztosan akkor fogják kiszállítani, amikor Ön a megadott címen tartózkodik.