Leírás
A vödröt kb. kétharmadáig kell megtölteni a gyümölccsel. Szinte bármilyen gyümölcsnél használahtó (alma, körte, szőlő, cseresznye, barack, stb.) Ideális választás a weboldalunkon kapható kisméretű prések mellé (max. 12 literig), de cefrézésre is kiváló. Egyszerre kb. 3 kg gyümölcs aprítható a vödörben. Csonthéjasok esetében a magot el kell távolítani, mielőtt a gyümölcs a vödörbe kerül. Az almát, körtét és a nagyobb gyümölcsöket ajánlott negyedelni, a kisebbeket felezni. A fedelet a forgószárral együtt erősen rögzítsük a vödörre, majd a forgószárat fogjuk be egy elektromos fúrógépbe. A fúrógéppel megforgatott vágóél a gyümölcsöt préselhető zúzalékká aprítja. Használat közben a vödröt egyenletes felületre (talajra) kell helyezni. Működés közben a szabad kezünnkel erősen nyomjuk le a vödör fedelét, a fúrószárat mozgassuk fel-le.
Anonim –
Egyszerűen használható, könnyen tisztítható és remek darab.
Istvánné Nagy –
jól használható puha gyümölcsök és szölő esetén