Asztali inox gyümölcsprés (3 liter)

(10 vásárlói értékelés)

16.490 Ft

(12.985 Ft + ÁFA)

Ez a saválló anyagból készült gyümölcsprést a szőlőn kívül bogyós gyümölcsök, narancs, egyéb leveses gyümölcsök, barack, szilva, illetve megfelelően előkészített (ledarált vagy összezúzott) kemény húsú gyümölcsök, alma, körte préselésére ajánljuk. Az inox kialakítás nem csak a gyümölcsök savtartalmától véd, hanem tetszetős megjelenést is biztosít. Lehetőleg használjon szűrőzsákot a présben, így megakadályozza, hogy nagyobb rostok illetve magok a lébe kerüljenek.

 • összeszerelve szállítjuk
 • kb. 3 kg gyümölcs préselésére
 • folyóvízzel könnyen tisztítható
 • keményfa (bükk) nyomólappal és távtartóval
 • ajánljuk a szűrőzsák használatát! (lásd az oldal alján)
 • 1,5-2 liternyi gyümölcslé nyerhető egy préseléssel

Súly és méretek:

Súly 2.3 kg
Méretek 23 × 23 × 41 cm
A terméket kérheted házhoz szállítva (GLS futárral), vagy GLS átvételi pontra is. A kiszállítás időpontjáról e-mailben fogunk tájékoztatni. A feladás után a csomagot nyomon követheted, illetve ha nem felel meg a megadott átvételi időpont, lehetőséged lesz módosíthatani.

Nézd meg a videót:

Asztali inox gyümölcsprés (3 liter) termékről 10 értékelés

 1. Anonim

  Azért vettük, hogy a kertben termő bogyósokat lepréseljük. Szeder, ribizli, egres, eper – mindenféle levet ittunk a nyáron!
  Műanyag pohár, bele a lé, abba egy pálcika. Megy a fagyasztóba – kész a jégkrém!

 2. dr Szemes Laszlone

 3. Tarné Nagy Ilona

  Eddig szőlőt, almát , fekete berkenyét és egy kevés málnát préseltünk. Kisebb mennyiség esetén valóban megéri ezt választani. Mivel a prés elég könnyű, a préselés vége felé “kétemberessé” válik, mert valakinek le kell fogni, hogy el ne mozduljon, míg a másik még húz egyet rajta. Meg vagyunk vele elégedve, a munka befejeztével könnyen tisztítható.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…