Kosár

Segíthetünk? Hívj: 30/732-72-69

Foglalt?

Kérj visszahívást!

Gyümölcsdarálók, zúzók, bogyózók

Mielőtt a présbe kerül, az alaposan megmosott gyümölcs előkészítést, zúzást, aprítást igényel. Néhány literes konyhai préseknél a puhább gyümölcsök, vagy a szőlő akár kézzel is szétnyomható, a keményebb gyümölcsök esetében használhatunk konyhai aprítógépet, esetleg egy arra alkalmas fa eszközzel, klopfolóval is össze lehet zúzni a gyümölcsöt egy alkalmas edényben. Nagyobb mennyiségek préselése előtt azonban elengedhetetlen a gyümölcsdarálók, gyümölcszúzók alkalmazása.

KIÁRUSÍTÁS - amíg a készlet tart!

A szőlőhöz, a puha húsú gyümölcsökhöz, illetve nagyobb bogyós gyümölcsökhöz (eper, ribizli, málna, meggy, cseresznye) használhatjuk a hagyományos szőlődarálót. A csonthéjas gyümölcsöket kizárólag kimagozva tegyük a darálóba.

 

A kemény húsú gyümölcsök (alma, körte, birs) préselése előtt a kézi gyümölcsdarálót használjuk. Hámozni, magházat eltávolítani nem szükséges.

 

Ha nagyobb méretű présünk van (30 literes kapacitás felett) mindenképp érdemes megfontolni az elektromos szőlődarálók, gyümölcsdarálók használatát, amelyek jelentősen megkönnyítik,meggyorsítják a munkafolyamatokat.

Powered byCusRev
András
Reviewer
5/5

sokat dikicseltem korábban a szőlővel, most pár perc alatt ledarálok bármennyit

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Zoltán Kanász
Reviewer
4/5

Szőlőre,magozott szilvára jó, almára,körtére gyenge.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 év
Dr. Fekete Csongor
Reviewer
5/5
Ennyi idővel ezelőtt: 4 év
Gyors kiszállítás futárral

Házhozszállítás, vagy GLS pont

30 napos visszavételi garancia

30 napra kiterkejsztett védelem

Akár 3 év termékgarancia

A feltételek termékenként változnak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos bankkártya elfogadás

© Vincentrade Kft. 2012-2022
Szőlőprések, gyümölcsprések szakáruháza