Kosár

Segíthetünk? Hívj: 30/732-72-69

Foglalt?

Kérj visszahívást!

Szállítási / fizetési információk

Szállítási idő:

A várható szállítási idő átlagosan 2-4 munkanap a megrendeléstől számítva. A legnagyobb termékeket raklapon szállítjuk, ezeknél a szállítási idő hosszabb (a részleteket az egyes termékeknél találja.)

Az érkezés időpontjáról e-mailben kap tájékoztatást. Az e-mail tartalmazza a futár számát, így Önnek lehetősége nyílik a csomagot a megjelölt időszaktól eltérő időpontban átvenni. Ha a futár nem találja otthon, telefonon egyeztet az átvételi időpontról. Kérjük, hogy a telefonszámát (lehetőleg mobiltelefon) és e-mail címét minden esetben adja meg! Ezek nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át! Amennyiben a csomag sérülten érkezik Önhöz, illetve ha a rendelésével kapcsolatban bármilyen egyéb problémája merülne fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba munkaidőben a következő telefonszámon: +3670/392-19-89.

Külföldi megrendelések

Amennyiben külföldről rendelne, kérjük minden esetben lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben, mivel egyeztetnünk kell a szállítási díjat és időt. A külföldi megrendeléseket vagy a GLS futárral, vagy postai úton küldjük ki. A szállítás általában 3-8 napot szokott igénybe venni. A szállításról érdeklődni a postai termékkövető szám, vagy a GLS csomagszám alapján lehetséges, amelyet e-mailben küldünk meg Önnek, miután a csomagját feladtuk.

Szállítási díj:

A szállítási díj a megrendelt termékek méretétől, súlyától függ, termékenként 950 és 1850 Ft közötti összeg. A raklapon szállított termékek esetén az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is. A szállítási díjat rendszerünk a megrendeléskor jelzi Önnek, és automatikusan hozzáadja a végösszeghez.

Fizetési lehetőségek:

A megrendelt termékekért fizethet utánvéttel, előre utalással vagy bankkártyával. A fizetési módot a Pénztár oldalon tudja kiválasztani. Azoknál a termékeknél, amelyek közvetlenül a külföldi gyártótól érkeznek (postázási idő 5 – 8 munkanap) utánvétes fizetésre nincs lehetőség, ebben az esetben a Pénztár oldal csak az előre utalásos, vagy a bankkártyás lehetőséget kínálja fel.

Gyors kiszállítás futárral

Házhozszállítás, vagy GLS pont

30 napos visszavételi garancia

30 napra kiterkejsztett védelem

Akár 3 év termékgarancia

A feltételek termékenként változnak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos bankkártya elfogadás

© Vincentrade Kft. 2012-2022
Szőlőprések, gyümölcsprések szakáruháza