Szállítási információk és fizetési módok

Szállítási idő:

A várható szállítási idő átlagosan 2-4 munkanap a megrendeléstől számítva. A legnagyobb termékeket raklapon szállítjuk, ezeknél a szállítási idő hosszabb (a részleteket az egyes termékeknél találja.)

Az érkezés időpontjáról e-mailben kap tájékoztatást. Az e-mail tartalmazza a futár számát, így Önnek lehetősége nyílik a csomagot a megjelölt időszaktól eltérő időpontban átvenni. Ha a futár nem találja otthon, telefonon egyeztet az átvételi időpontról. Kérjük, hogy a telefonszámát (lehetőleg mobiltelefon) és e-mail címét minden esetben adja meg! Ezek nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át! Amennyiben a csomag sérülten érkezik Önhöz, illetve ha a rendelésével kapcsolatban bármilyen egyéb problémája merülne fel, kérjük lépjen velünk kapcsolatba munkaidőben a következő telefonszámon: +3670/392-19-89.

Külföldi megrendelések

Amennyiben külföldről rendelne, kérjük minden esetben lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben, mivel egyeztetnünk kell a szállítási díjat és időt. A külföldi megrendeléseket vagy a GLS futárral, vagy postai úton küldjük ki. A szállítás általában 3-8 napot szokott igénybe venni. A szállításról érdeklődni a postai termékkövető szám, vagy a GLS csomagszám alapján lehetséges, amelyet e-mailben küldünk meg Önnek, miután a csomagját feladtuk.

Szállítási díj:

A szállítási díj a megrendelt termékek méretétől, súlyától függ, termékenként 950 és 1850 Ft közötti összeg. A raklapon szállított termékek esetén az ár tartalmazza a kiszállítás költségét is. A szállítási díjat rendszerünk a megrendeléskor jelzi Önnek, és automatikusan hozzáadja a végösszeghez.

Fizetési lehetőségek:

 • Bankkártya elfogadási rendszer. Önnek nem kell otthon nagyobb összegű készpénzt tartania, és azt egy idegenre bíznia.  Használja ehelyett a CIB bank garantáltan biztonságos, egyszerű fizetési rendszerét!
 • Készpénzes utánvétel a futárnál – kérjük, a csomag megérkezése előtt készítse elő a termék árát készpénzben. Raklapos szállítást igénylő nagyobb termékeink esetében az utánvételes fizetési mód nem elérhető.
 • Banki átutalás – az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük meg, a rendelés leadását követő pár percen belül.

CIB Bank bankkártya elfogadási rendszer: biztonságos, internetes fizetési megoldás

CIB_es_kartyalogok_30px

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
 4. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A biztonságról

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását. Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérjük olvassa el Kérdések és válaszok az interenetes bankkártyás fizetésről című tájékoztatónkat!

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Kérdések és válaszok az internetes bankkártyás fizetéssel kapcsolatban >>

0