Kosár

Segíthetünk? Hívj: 30/732-72-69

Foglalt?

Kérj visszahívást!

Jogi nyilatkozat

Honlapunk használatakor Ön – mint felhasználó – elfogadja az általános üzleti feltételeket. Az üzleti feltételeket a www.szolopres-gyumolcspres.hu weboldal üzemeltetője előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor megváltoztathatja. Természetesen a folyamatban lévő ügyleteket az esetleges változások nem érintik. Az itt leírtak nem ismerete nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

A www.szolopres-gyumulcspres.hu webáruház üzemeltetője a Vincentrade Kft. mely társaság felel az internetes oldal működtetéséért, rendszeres karbantartásáért, a korrekt internetes kereskedelemért.

Védjegyekhez fűződő jogok

A www.szolopres-gyumulcspres.hu a Vincentrade Kft. javára bejegyzett domainnév. E jogvédett név illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata a tulajdonos jogait sérti. A tulajdonos a jogait bármilyen módon sértő tevékenységből származó problémája elhárításáért- és a kárenyhítésért kész minden szükséges lépést megtenni.

Szerzői jogvédelem

A www.szolopres-gyumulcspres.hu oldalon megjelent információkat és tartalmakat a Vincentrade Kft. birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az internetes oldalainkról származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A weboldalakon feltüntetett minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll. Ennek megfelelően azok bármilyen formában történő felhasználása, kizárólag a tulajdonos ill. az üzemeltető kifejezett, erre vonatkozó engedélyével lehetséges.

A www.szolopres-gyumulcspres.hu oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A Vincentrade Kft. hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok – kizárólag saját felhasználási célból történő – átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Vincentrade Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. A fentiektől eltérni csak a Vincentrade Kft-vel kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a www.szolopres-gyumulcspres.hu üzemeltetője a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között nem teszünk különbséget.

Regisztráció

A www.szolopres-gyumulcspres.hu oldalán megtalálható szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatók számára érhető el. A regisztráció díjmentes.

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a www.szolopres-gyumulcspres.hu tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja, illetve megszüntetheti.

A www.szolopres-gyumulcspres.hu felelősségének kizárása

A www.szolopres-gyumulcspres.hu honlapon megtalálható információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk. A Vincentrade Kft. nem felel a hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, mert a www.szolopres-gyumulcspres.hu webáruház tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek kizárólag informális célokat szolgálnak, és nem tekinthetőek hivatalos tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben az üzemeltető tudomására jut, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a linket haladéktalanul eltávolítja  www.szolopres-gyumulcspres.hu oldalról. A www.szolopres-gyumulcspres.hu az általa használt linkek illetve az azokon keresztül lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A weboldalakon megjelenő más oldalakra mutató linkekért, az azok által elérhető oldalak tartalmáért az üzemeltető sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatból, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel vesszük, ha olvasóink észrevételeikkel vagy javaslataikkal hozzájárulnak oldalunk minőségének, információs tartalmának emeléséhez, tartalmi, szakmai, vagy tudományos helyességével kapcsolatban.

Kérjük, abban az esetben, ha bármilyen észrevétele van, küldje el a webaruhaz@szolopres-gyumolcspres.hu e-mail címre.

Gyors kiszállítás futárral

Házhozszállítás, vagy GLS pont

30 napos visszavételi garancia

30 napra kiterkejsztett védelem

Akár 3 év termékgarancia

A feltételek termékenként változnak

100%-ban biztonságos fizetés

Biztonságos bankkártya elfogadás

© Vincentrade Kft. 2012-2022
Szőlőprések, gyümölcsprések szakáruháza